Warzywa z patelni

Składniki: 2 świeże czerwone papryki • bakłażan • cebula • 2 pietruszki • natka pietruszki • łyżka oliwy • tymianek • oregano • ząbek czosnku • sól • pieprz.

1 Warzywa umyj, osusz, pokrój na kawałki. Pietruszkę pokrój, ugotuj na parze. Na patelnię wlej oliwę, podgrzej, wrzuć pozostałe warzywa, smaż je pod przykryciem, często mieszając.

Reklama

2 Dodaj pietruszkę, czosnek, przyprawy, smaż chwilę. Podawaj z pieczywem.

Czas: około 40 minut

Artykuł pochodzi z kategorii: Zdrowe odżywianie

Dobry Tydzień

Zobacz również

  • Składniki: 1 duży brokuł, 20 dag żółtego sera, 4 jajka, 100 ml mleka, 5 dag sera ricotta, sól, pieprz, gałka muszkatołowa, 1-2 łyżki masła do formy. więcej