Koktajl z selerem

Składniki: 3 łodygi selera naciowego, 2 kiwi, 2 banany, szklanka wody.

1 Seler myję, osuszam i kroję w plastry. Kiwi i banany obieram, kroję w kostkę (można usunąć twardy środek z kiwi).

2 Do blendera wrzucam seler, kiwi i banany. Wlewam wodę (najlepiej przegotowaną i ostudzoną) i blenduję chwilkę, aż uzyskam gładką i kremową konsystencję. Od razu podaję.

Reklama

Katarzyna Cukier z Domaszna

Zdjęcie

/mat. prywatny - darmowy
/mat. prywatny - darmowy

Przygotowanie 15 min • Porcja 40 kcal • Koszt porcji 2,50 zł • Przepis na 2 porcje

Artykuł pochodzi z kategorii: Napoje

Zobacz również

  • Składniki: 2 łyżeczki czarnej harbaty, 5 łyżeczek brązowego cukru, 1 łyżeczka imbiru w proszku, po pół łyżeczki cynamonu, kardamonu i gałki muszkat., 3-4 goździki, 200 ml tłustego mleka więcej