Lekkie sajgonki

Składniki: sałata masłowa,1/2 sałaty lodowej, puszka tuńczyka w oleju lub w sosie własnym, średnia czerwona cebula, ogórek, gruby papier ryżowy, oliwa z oliwek

Przygotowanie: Obie sałaty umyj, osusz i porwij. Cebulę pokrój w piórka, ogórek w słupki. Papier ryżowy namocz wg wskazówek na opakowaniu. Na środku każdego płata połóż porcję sałaty, tuńczyka, pozostałych warzyw. Skrop oliwą, zwiń. Podziel na porcje i podaj.

Reklama

Artykuł pochodzi z kategorii: Dania główne

Świat kobiety

Zobacz również

  • Czas na kulinarną podróż! Oto zupełnie nowa linia przypraw "Kuchnie świata" Knorr, dzięki której każdy będzie mógł przyrządzić dania z prawdziwie egzotycznym akcentem. W linii odnajdziemy... więcej