Przepis na schab z farszem

Składniki: 70 dag schabu bez kości, 50 dag białego, tłustego sera, 20 dag sera mozzarella, czerwona papryka , maggi, przyprawa do grilla , 3 łyżeczki oregano, olej

Schab umyj, osusz i pokrój na cienkie kotlety. Następnie rozbij, posyp przyprawą do grilla i odstaw do lodówki.

Reklama

W tym czasie zmiel oba rodzaje serów, dopraw oregano i maggi. Paprykę umyj, pokrój w kostkę i wymieszaj z masą serową.

Nadzienie owiń mięsem i smaż z obu stron na złoty kolor.

Aby wzbogacić smak farszu zwykłą paprykę zastąp papryczką chili

Artykuł pochodzi z kategorii: Dania główne

Na żywo

Zobacz również

  • Składniki: Ćwiartka małej sałaty lodowej, 1 ogórek sałatkowy, 20 dag gotowanej lub smażonej piersi kurczaka, pół awokado, sok z cytryny, 1 mała czerwona cebula, kilka pomidorków koktajlowych, 3... więcej