Przepis na schab z farszem

Składniki: 70 dag schabu bez kości, 50 dag białego, tłustego sera, 20 dag sera mozzarella, czerwona papryka , maggi, przyprawa do grilla , 3 łyżeczki oregano, olej

Schab umyj, osusz i pokrój na cienkie kotlety. Następnie rozbij, posyp przyprawą do grilla i odstaw do lodówki.

Reklama

W tym czasie zmiel oba rodzaje serów, dopraw oregano i maggi. Paprykę umyj, pokrój w kostkę i wymieszaj z masą serową.

Nadzienie owiń mięsem i smaż z obu stron na złoty kolor.

Aby wzbogacić smak farszu zwykłą paprykę zastąp papryczką chili

Artykuł pochodzi z kategorii: Dania główne

Na żywo

Zobacz również

  • Składniki: 40 dag wieprzowiny, olej, 2-3 łyżki przyprawy do kebaba, kilka pomidorków rzymskich, 1 ogórek, sól, seler naciowy, pół małej sałaty rzymskiej, 4 tortille, sos chili, pieprz. więcej