Smaczne dodatki do pieczywa

Zdjęcie

/Arch./Fotolia
/Arch./Fotolia

Orzechy włoskie np. do ciemnego chleba

Suszone śliwki pyszne m.in. do razowca

Reklama

Zdjęcie

/Arch/123RF Picsel
/Arch/123RF Picsel

Płatki owsiane np. do bułek, chleba pełnoziar.

Otręby np. do grahamek, większości chlebów

Czarnuszka np. do bułeczek pszennych

Soczewica do chleba pytlowego, razowego

Słonecznik m.in. do bułek, chleba razowego

Pestki dyni np. do bułek, chleba pełnoziarnistego

Siemię np. do ciemnego chleba, do bułeczek

Kminek np. do chlebów pszenno-żytnich

Artykuł pochodzi z kategorii: Dania główne

Świat kobiety

Zobacz również

  • Składniki: 40 dag wieprzowiny, olej, 2-3 łyżki przyprawy do kebaba, kilka pomidorków rzymskich, 1 ogórek, sól, seler naciowy, pół małej sałaty rzymskiej, 4 tortille, sos chili, pieprz. więcej