• Informacje na temat:

    aby smażone połędwiczki nie były twarde

Artykuły na temat: aby smażone połędwiczki nie były twarde
  • .... Odstaw do lodówki na ok. półtorej godziny, aby mięso dobrze przesiąknęło smakiem i zapachem przypraw. 4. Umyj starannie pora. Pokrój go w centymetrowe plasterki. 5. Umyj morele, osusz i usuń(...) Czas: ok. 2 godzin. Poziom: średni, porcje: 4, ilość kalorii: 340 kcal/ porcja. Przygotowanie: 1. Umyj mięso, a następnie je osusz i pokrój w dużą...

  • Soczysty schab. Jak kupować i przygotowywać

    Schab to klasyk kuchni polskiej. Większość osób zna go jednak pod postacią panierowanego kotleta smażonego na maśle.

  • Zielono na talerzu

    Po zimie zostało ci kilka zbędnych kilogramów? To normalne. Aby waga wróciła do normy, a organizm się oczyścił, jedz teraz lekkie dania. Ich podstawą jest zielona sałata. Każdego dnia możesz przyszykować inne, pyszne, niskokaloryczne danie.

  • Szparagowe rozkosze

    Sezon trwa krótko. Nie traćmy więc czasu i jedzmy szparagi cały maj!

  • Sylwester 2012

    By szampańsko i pysznie bawić się tej nocy, przygotuj niebanalne i szybkie przekąski!