• Informacje na temat:

    czekoladowe kulki na parze

Artykuły na temat: czekoladowe kulki na parze
  • Najlepsze przepisy z czekoladą

    Kostki ananasowo-czekoladowe Składniki na 40 sztuk: - 3 jajka, - 125 g cukru, - 100 g maki, - 25 g mąki ziemniaczanej, - 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia, - 5 łyżek mleka, - 200(...) o wymiarach 3x3 cm, a następnie polać czekoladą. Kostki oprószyć kakao, dekorować kawałkami kandyzowanego ananasa i mango. Trufle czekoladowe Składniki: - 200 g. gorzkiej czekolady, - 50

Przepisy na temat: czekoladowe kulki na parze
  • Czekoladowe bubble tea

    Sposób przygotowania Do garnka wlewamy szklankę wody i łyżkę kakao. Kiedy woda zacznie się gotować dodajemy kulki tapioki i gotujemy przez 15 minut. Herbatę parzymy w mleku i do ciepłego jeszcze napoju dodajemy 2-3 kostki czekolady. Kiedy napój wystygnie, dodajemy kulki tapioki i kostki lodu.

  • Pierogi czekoladowe z jabłkiem i serem według Bosackiej

    Katarzyna Bosacka udowadnia, że tradycyjne polskie potrawy wcale nie muszą być nudne. Jedną z jej propozycji są kolorowe pierogi, np. czekoladowe z jabłkiem i serem. "Podane na deser z pewnością zaskoczą gości, ale też wzbudzą zachwyt" - przekonuje Bosacka.

  • Kudłaci kucharze: Lubimy jeść, ale chcemy schudnąć

    ...marynować przez 30 minut, ale późniejsze przyrządzanie jej trwa krótko i jest łatwe. Składniki na 4 porcje 2 kulki imbiru w syropie (i 2 łyżki syropu) 3 ząbki czosnku 3 łyżki ciemnego sosu(...) 4 filety z łososia, ze skórą (4 × 120-150 g) świeżo zmielony czarny pieprz 254 kalorie na porcję Sposób przygotowania: Połóż kulki imbiru na desce i pokrój je w cienkie plasterki. Ułóż w stosik...

  • Najlepsze przepisy z czekoladą

    Kostki ananasowo-czekoladowe Składniki na 40 sztuk: - 3 jajka, - 125 g cukru, - 100 g maki, - 25 g mąki ziemniaczanej, - 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia, - 5 łyżek mleka, - 200(...) o wymiarach 3x3 cm, a następnie polać czekoladą. Kostki oprószyć kakao, dekorować kawałkami kandyzowanego ananasa i mango. Trufle czekoladowe Składniki: - 200 g. gorzkiej czekolady, - 50