• Informacje na temat:

    deser z musem wiśniowym

Artykuły na temat: deser z musem wiśniowym
  • 3 przepisy na klasyczne desery z czekoladą: suflet, creme brulee i mus

    ...zawiera: 1510 kJ/361 kcal   Czekoladowy creme brulée z sosem wiśniowym  Składniki: 70 g gorzkiej czekolady 250 g mleka 100 g śmietany kremówki 4 łyżki miodu 9-13 łyżek cukru(...) gotującego się soku. Ostudzić, dodać wiśnie. 3. Krem posypywać 1-2 łyżkami cukru (na porcję) i karmelizować za pomocą palnika. 4. Podawać z sosem wiśniowym. Czas przygotowania: 30

  • Mus z likieru jajecznego z wiśniowym kisielem

    Deser o wyjątkowym smaku.

  • Smaczne pomysły na podwieczorek dla malucha

    ...wiśniowym. Ubij śmietankę z cukrem pudrem. Dokładnie umyj owoce. Delikatnie wymieszaj bitą śmietanę z owocami i przełóż masę na ciasto, a potem wstaw je na kilka godzin do lodówki. Serwuj schłodzone. Budyń na ciepło Dzieci lubią tego typu desery, ale gotowe budynie w proszku nie są dla nich wskazane - zawierają m.in. sztuczne barwniki i aromaty, które nie powinny mieć wstępu do menu malucha...

  • Smaczne pomysły na podwieczorek

    ...posmaruj dżemem wiśniowym. Ubij śmietankę z cukrem pudrem. Dokładnie umyj owoce. Delikatnie wymieszaj bitą śmietanę z owocami i przełóż masę na ciasto, a potem wstaw je na kilka godzin do lodówki. Serwuj schłodzone. Budyń na ciepło Dzieci lubią tego typu desery, ale gotowe budynie w proszku nie są dla nich wskazane - zawierają m.in. sztuczne barwniki i aromaty, które nie powinny mieć wstępu do...

Przepisy na temat: deser z musem wiśniowym
  • Mus wiśniowo-czekoladowy

    Pyszny i orzeźwiający deser.

  • 3 klasyczne desery z czekoladą: suflet, creme brulee i mus

    ...zawiera: 1510 kJ/361 kcal   Czekoladowy creme brulée z sosem wiśniowym  Składniki: 70 g gorzkiej czekolady 250 g mleka 100 g śmietany kremówki 4 łyżki miodu 9-13 łyżek cukru(...) i dodać do gotującego się soku. Ostudzić, dodać wiśnie. 3. Krem posypywać 1-2 łyżkami cukru (na porcję) i karmelizować za pomocą palnika. 4. Podawać z sosem wiśniowym. Czas przygotowania: 30