• Informacje na temat:

    dobry na sałatkę z makaronem tortilla

Artykuły na temat: dobry na sałatkę z makaronem tortilla
  • Dodajmy sobie energii, czyli co jeść, gdy masz więcej niż 35 i 45 lat

    ..., z jabłkiem, migdałami, posypana szczyptą cynamonu. ● DRUGIE ŚNIADANIE (do pracy): Sałatka z dowolnym makaronem z pełnego ziarna, pomidorami koktajlowymi, rukolą i szynką, z musztardowym sosem winegret. ● OBIAD: Krem z brokułów z grzankami. Pełnoziarnista tortilla z sałatą, łyżka czerwonej fasoli z puszki, 1/2 awokado i dowolne kiełki. ● KOLACJA: Grillowana kanapka z kotletem z indyczego...

  • Co jeść w pracy?

    ...pełnowartościową przekąskę, sycącą niczym porządny obiad. No to do roboty! Drugie śniadanie Tortilla z tuńczykiem To idealny posiłek, gdy wiesz, że nie będziesz miała czasu na solidny lunch. Danie zawiera dużą porcję węglowodanów dla energii i właściwej pracy mózgu. Nasyci na 3-4 godziny. 330 kcal Składniki: 1 pszenna lub kukurydziana tortilla, tuńczyk w sosie własnym (pół puszki), garść sałaty...

  • Codzienny, niedzielny, wspólny

    Podczas naszych codziennych obiadów brakuje mi gwarnej, hałaśliwej atmosfery sprzed paru lat, kiedy wszystkie dzieci były jeszcze w domu.

  • 3 kilogramy mniej w tydzień!

    Śniadanie: Koktajl ze szklanki mleka 0,5 proc., garści mrożonych malin, łyżki mielonego siemienia lnianego oraz razowy tost z masłem orzechowym. 180 kcal Obiad: Pełnoziarnista tortilla, a w niej(...). 400 kcal Kolacja: Tortilla z 3-4 łyżkami fasoli, 2 łyżkami ugotowanego ryżu, ogórkiem, papryką, dymką, łyżką sera feta. Sałata z sosem winegret. 180 kcal Dwie przekąski: Szklanka mrożonych malin...

Przepisy na temat: dobry na sałatkę z makaronem tortilla
  • Kulinarne afrodyzjaki – jak je wykorzystać w kuchni?

    Afrodyzjak to tajemnicza substancja wokół której powstało wiele legend. Już w czasach starożytnych biegli w tajemnych sztukach sporządzali napoje miłości oraz mikstury zwiększające libido. W skład tych eliksirów wchodziło wiele ingrediencji, których wykorzystanie w dzisiejszych czasach mogłoby być nielegalne lub co najmniej nieetyczne. Używano jednak również składników do dzisiaj stanowiących podstawę wielu dań, cieszących się dużą popularnością pod różnymi szerokościami geograficznymi. Jak...