• Informacje na temat:

    filet w panierce serowej

Artykuły na temat: filet w panierce serowej
  • Składniki: • 6 filetów rybnych np. soli • łyżeczka soku z limonki • sól • pieprz • olej. Marynata: • 2 łyżeczki keczupu • 2 łyżeczki musztardy francuskiej • 2 łyżki śmietany 18% • sól • pieprz • bazylia. Panierka: • po 4 łyżki bułki tartej i pestek dyni • 3 łyżki startego sera żółtego • 2 jajka • sól.

  • Składniki na 4 porcje 60-70 dag filetów z tilapii czerwonej lub innej delikatnej ryby, sól, pieprz, 20 dag żółtego sera, 3 łyżki oliwy,...

  • Składniki na 4 porcje: 4 jajka , 70 dag filetów z ryby morskiej (mintaj, morszczuk) , 1 cebula , 2-3 łyżki bułki tartej, 2 szklanki płatków kukurydzianych, olej do smażenia, koperek, sól, pieprz, pieprz...

  • POMYSŁ NA … świąteczną rybę  z marką WINIARY!

    ...w panierce. Tak przygotowaną rybę układamy na kratce do grillowania i wkładamy do rozgrzanego do 200°C piekarnika. Filety pieczemy przez 20-25 minut, a jeśli zdecydowaliśmy się wykorzystać dzwonka(...) jak je przygotować, tak aby smakowały idealnie. Jeśli chcesz mieć pewność, że Twoja świąteczna ryba zawsze się uda, sięgnij po nowe produkty z serii WINIARY POMYSŁ NA…. Karpia w cytrynowej panierce...

  • ...życia rybę podajemy dziecku 1-2 razy w tygodniu, w miejsce dania mięsnego. Smyk powinien ją jadać regularnie. Nie tylko w panierce Smażony filet jest ciężkostrawny i nieodpowiedni dla małych dzieci...