• Informacje na temat:

    halibut na goraco

Artykuły na temat: halibut na goraco
  • Składniki: 35 dag filetu z halibuta, 2-3 łyżki drobno posiekanego tymianku, sok z połowy cytryny, sól morska, kolorowy pieprz świeżo zmielony, masło, świeży tymianek i cytryna do dekoracji.

  • Jakie ryby są najzdrowsze. Jak rozpoznać świeżą

    ...jemy niewiele, często na nasze stoły trafiają te z gatunków zagrożonych wyginięciem. Dlatego należy unikać kupowania dorady, halibuta, soli i węgorza. Bez wyrzutów ekosumienia możemy jeść te, których...

  • Ulubione letnie przysmaki

    ...rybę, zdecyduj się na morską (jak dorsz, halibut, łosoś, sola, flądra, makrela, śledź). Dla dziecka poniżej 3. roku zamów np. danie z grilla lub zdejmij tłustą panierkę. Nawet jeśli zdecydowałaś się na...