• Informacje na temat:

    halibut płaty

Artykuły na temat: halibut płaty
  • Halibut w ziołach

    Składniki na 4 porcje: - 60 dag płatów halibuta, - 2 ząbki czosnku, - 1/2 cytryny i sok z 1/2 cytryny, - suszony estragon, tymianek, bazylia, - 30 dag czerwonej kapusty, - 1 kwaskowe jabłko, - mała cebula, - 2 łyżki octu winnego, - 6 łyżek oliwy z oliwek, - sól, pieprz Przygotowanie: Płaty ryby umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. Czosnek obrać i rozetrzeć na miazgę. Każdy...

  • Halibut w ziołach

    Składniki na 4 porcje: - 60 dag płatów halibuta, - 2 ząbki czosnku, - 1/2 cytryny i sok z 1/2 cytryny, - suszony estragon, tymianek, bazylia, - 30 dag czerwonej kapusty, - 1 kwaskowe jabłko, - mała cebula, - 2 łyżki octu winnego, - 6 łyżek oliwy z oliwek, - sól, pieprz Przygotowanie: Płaty ryby umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. Czosnek obrać i rozetrzeć na miazgę. Każdy...

  • Sushi krok po kroku

    ...najdłużej). Kuchnia Japońska nie lubi wielu przypraw. Potrawy mają zachować naturalny smak. Podstawą sushi jest świeża ryba. Najczęściej jest to łosoś, halibut, miecznik albo tuńczyk. Musisz być jednak(...) ryżowego z łyżką sosu sojowego, przyprawionego cukrem i szczyptą soli. Na folii aluminiowej kładziemy listek z nori (płaty prasowanych alg morskich), układamy cienką warstwę ryżu oraz płaty...

Przepisy na temat: halibut płaty
  • Halibut w ziołach

    Składniki na 4 porcje: - 60 dag płatów halibuta, - 2 ząbki czosnku, - 1/2 cytryny i sok z 1/2 cytryny, - suszony estragon, tymianek, bazylia, - 30 dag czerwonej kapusty, - 1 kwaskowe jabłko, - mała cebula, - 2 łyżki octu winnego, - 6 łyżek oliwy z oliwek, - sól, pieprz Przygotowanie: Płaty ryby umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. Czosnek obrać i rozetrzeć na miazgę. Każdy...

  • Halibut w ziołach

    Składniki na 4 porcje: - 60 dag płatów halibuta, - 2 ząbki czosnku, - 1/2 cytryny i sok z 1/2 cytryny, - suszony estragon, tymianek, bazylia, - 30 dag czerwonej kapusty, - 1 kwaskowe jabłko, - mała cebula, - 2 łyżki octu winnego, - 6 łyżek oliwy z oliwek, - sól, pieprz Przygotowanie: Płaty ryby umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. Czosnek obrać i rozetrzeć na miazgę. Każdy...