• Informacje na temat:

    halibut w bialym sosie

Artykuły na temat: halibut w bialym sosie
  • Składniki: 50 dag filetu z ryby (dorsz, halibut, sola), sok z jednej cytryny, oliwa, sól...

  • Składniki: 1 łyżka oliwy z oliwek • 4 kawałki wyfiletowanego łososia, halibuta lub soli • 1 cytryna • 1 pęczek koperku • wiórki masła • 200 g śmietany 18-proc. • sos sojowy.

  • Szparagi uwielbiają towarzystwo ryb (łososia, a także halibuta). Dobrze smakują ze smażonymi na maśle krewetkami, pieczoną lub smażoną wołowiną, kurczakiem, dojrzewającą szynką, a nawet wędzonym boczkiem. Świetne są też z dodatkiem serów typu brie, camembert czy kozich. Najlepiej smakują polane roztopionym masłem z natką lub przyrumienioną bułką tartą oraz posiekanym jajkiem na twardo. A oto...

  • Zaskakujące produkty obniżą cholesterol

    Do tej pory myślałaś, że czosnek dobry jest na przeziębienie, a siemię lniane – na wrzody. Przekonaj się, że nie tylko!

  • Makrobiotyka: Jesteś tym, co jesz

    ...maksymalnie dwie filiżanki dziennie. Dwa-trzy razy w tygodniu spożywać należy algi i ryby o białym mięsie (takie jak dorsz, flądra, halibut, okoń morski, stynka, sola). Dania makrobiotyczne przygotowywać...

  • Smok uradowany Chiny część IV

    ...rzeka, to przepis tematyczny na cos pływającego:))) Filet rybny w cieście ze szpinakiem. Składniki: 500 gramów filetu z soli lub halibuta (lub dowolny filet), pociętego w 1,5 cm kostkę...