• Informacje na temat:

    hamburger wołowy na patelni

Artykuły na temat: hamburger wołowy na patelni
  • ...solą i pieprzem. Ułóż na rozgrzanej patelni (mięso powinno mieć 10-15-proc. tłuszczu, dlatego nie potrzeba oleju). Usmaż. 4. Bułki przekrój, posmaruj keczupem i majonezem. Burgera ułóż na spodzie...

  • Obecnie szef kuchni w warszawskim Mjodzie; wcześniej w Burger Kitchen zgłębiał techniki robienia hamburgerów. Uprawia grykę i żyto, z których piecze chleb 1. Świeże mięso (np. wołowy antrykot, łopatkę, karczek – rodzaje można też mieszać) dzień wcześniej zmiel i od razu uformuj. Dzięki temu burgery odparują przez noc w lodówce. Przed formowaniem...

  • Przegląd najpopularniejszych diet odchudzających

    ...drobiowej, kawa zbożowa z chudym mlekiem. Obiad: grillowany kurczak, jogurt odtłuszczony. Kolacja: Placek z otrąb (3 łyżki otrąb wymieszaj z jajkiem i łyżką chudego serka, usmaż na patelni(...). Podwieczorek: Serek wiejski light z drobno pokrojoną rzodkiewką i szczypiorkiem. Kolacja: Hamburger z grilowanej polędwicy wołowej, ale bez bułki. Surowka z różnych gatunkow sałat, np. roszponki, rukoli...