• Informacje na temat:

    jak pociąć mięso na duże plastry

Artykuły na temat: jak pociąć mięso na duże plastry
  • Wielkie grillowanie z batatami

    ...? Angielska nazwa sweet potatoes wskazywałaby na ich pokrewieństwo z ziemniakami, ale tak naprawdę sa to warzywa korzeniowe, takie jak marchew. Pochodzą z Ameryki. Tubylcza ludność znała je na długo przed(...) g pomidorków koktajlowych 1 pęczek rukoli 30 g parmezanu 20 g pistacji sól 1 jajko (średniej wielkości) 175 g mąki 2 łyżeczki oliwy pieprz 1. Bataty umyć i gotować w dużej ilości...

  • Węgierski kociołek rozmaitości

    Leczo to chyba najpopularniejsza potrawa jednogarnkowa świata. I jak wszystkie ulubione dania - wywodzi się z kuchni biednych ludzi, którzy do jednego kociołka wrzucali wszystko, co mieli - rozmaite(...). Pokrój cebulę w plastry, smaż na tłuszczu z boczku, aż będzie szklista. Zestaw patelnię z ognia, cebulę posyp papryką w proszku. 2. Paprykę oczyść, odpestkuj i pokrój w paski. Dołóż do cebuli, posól...

  • Przyprawy, które odchudzają

    ...), smażyć plastry mięsa po 5 minut z każdej strony. Osączyć z tłuszczu. Ułożyć na talerzu. Mięso podawać ze szpinakiem. Kartoflanka z imbirem Składniki na 1 porcję, ok. 180 kcal. Ziemniaki(...) dodawać już w połowie gotowania. Jak je przechowywać Aby przyprawy zachowały najwięcej swoich właściwości, trzeba przechowywać je w szczelnie zamkniętych opakowaniach i w suchym, ciemnym miejscu...

  • Przyprawy, które odchudzają

    ...w połowie gotowania. Jak je przechowywać Aby przyprawy zachowały najwięcej swoich właściwości, trzeba przechowywać je w szczelnie zamkniętych opakowaniach i w suchym, ciemnym miejscu. Biały serek(...) schłodzeniu wyjąć z foremek. Lekki bigosik z kminkiem Składniki na 1 porcję, ok. 230 kcal. Cebulę (pół) pociąć w kostkę, szynkę (5 dag) w paski. Marchewkę i cukinię (pół) pokroić w plasterki, fasolkę...