• Informacje na temat:

    jak się przyprawia rybe filet

Artykuły na temat: jak się przyprawia rybe filet
  • Składniki: 1 i 1/2 szklanki mąki pszennej, 125 g schłodzonego masła, jajko, 100 g startego sera typu mozzarella, szklanka szpinaku baby, 400 g filetu z łososia, 6 dymek, 2 łyżki koperku, posiekanego (plus kilka gałązek do dekoracji), 10 jajek do farszu, 1/2 szklanki gęstej śmietany, sól, pieprz, cytryna, do podania.

  • Kiedyś zalecano, by podawać je dziecku w 2. roku życia. Teraz można je wprowadzić niemowlęciu już po 7. miesiącu. Skąd ta zmiana i jakie ryby są odpowiednie dla malca? Wątpliwości rodziców rozwiewa nasz ekspert.

  • Specjalne diety na kobiece dolegliwości

    Skuteczne leczenie wielu chorób zależy często od tego, jak się odżywiasz. Stosując odpowiednią dietę, możesz nie tylko uniknąć wielu dolegliwości, ale też przyspieszyć powrót do zdrowia lub zahamować rozwój choroby.

  • Zdrowa dieta dla kobiety w każdym wieku

    ...6 najważniejszych zasad dla ciebie Niezależnie od wieku, wszystkie najważniejsze składniki odżywcze powinny codziennie znaleźć się na twoim talerzu. Nasza ekspertka podpowiada, jak dokonywać dobrych wyborów i jakich zasad żywieniowych należy przestrzegać, aby cieszyć się nie tylko smukłą figurą, ale przede wszystkim dobrym zdrowiem. • Nie zapominaj o piciu wody: Tylko dobrze nawodniony...

  • Zdrowa dieta dla kobiety w każdym wieku

    ...6 najważniejszych zasad dla ciebie Niezależnie od wieku, wszystkie najważniejsze składniki odżywcze powinny codziennie znaleźć się na twoim talerzu. Nasza ekspertka podpowiada, jak dokonywać dobrych wyborów i jakich zasad żywieniowych należy przestrzegać, aby cieszyć się nie tylko smukłą figurą, ale przede wszystkim dobrym zdrowiem. • Nie zapominaj o piciu wody: Tylko dobrze nawodniony...

  • Pasztet idealny

    ...soczewicą, soją, fasolą. Te pasztety robi się tak samo jak mięsne, tylko zdecydowanie mocniej przyprawia. Pasztet ze szpinaku z parmezanem Składniki na 10 porcji: 1 kg szpinaku, ząbek czosnku(...) sera. Dużym powodzeniem wciąż cieszą się pasztety mięsne, choć i rybne mają coraz więcej miłośników. Wtedy pasztet jest kwintesencją smaku ulubionej ryby. Do jego przyrządzenia świetnie nadają...