• Informacje na temat:

    lekkie sałatki warstwowe

Artykuły na temat: lekkie sałatki warstwowe
  • Skład na 5 porcji: ● 4 ziemniaki ● 3 marchewki ● 4 jajka ugotowane na twardo ● 4 płaty śledzi marynowanych ● 4 średnie buraki ● cebulka dymka ● pół puszki kukurydzy konserwowej ● sól, pieprz, szczypta cukru ● 2 łyżki octu winnego ● mały słoik majonezu ● 2 czerwone cebule.

  • Masz jogurt? To masz też mnóstwo możliwości! To właśnie z niego stworzysz pyszne napoje, desery, sosy czy dipy. Możesz dodać go też do zupy i sałatki.

  • Pitta - "kieszeń chlebowa"

    Pitta - kulinarne wspomnienie wakacji za granicą jest już do kupienia w Polsce. Można z niej przyrządzić ulubione potrawy, albo wymyślić całkiem nowe.

  • Ostro i po turecku

    ..., przywiozła coś znacznie cenniejszego w kuchni - fantazję! Teraz jej popisowym daniem na przyjęciach są faszerowane bakłażany, sałatki z cukinii i pomidorów, oraz wyjątkowo polskie kebaby. Szczególnie ta...

  • Makaron makaronowi nierówny

    Jeśliby nauczyć się oryginalnych, włoskich nazw wszystkich rodzajów makaronów, postawy włoskiego słownictwa mielibyśmy opanowane. Wbrew pozorom jednak kształt i rozmiar makaronu ma znaczenie!

Przepisy na temat: lekkie sałatki warstwowe