• Informacje na temat:

    magda gessler dania ze szpinakiem

Artykuły na temat: magda gessler dania ze szpinakiem
  • Szpinak niejedno ma imię

    ...jabłkowym i oleju z pestek winogron. Magda Gessler(...) podkreśla dodatkowo chrupiąca cebulka. Po konsumpcji zaledwie czterech klasycznych maultachen nie musimy już nic jeść do końca dnia. Z nieco lżejszych dań ze szpinakiem uwielbiam pastę ze...

  • Mapa smaków mojego życia

    ...odsłonach... Smak pracy to smak przejedzenia. Jestem pewna, że po pączki nie sięgnę przez długie miesiące. Ostatnio śmiałyśmy się z Magdą (Magda Gessler), że kobiety często ciągnie do słodyczy, a my mamy(...), już później, że to mnie karmiono i to moje serce zdobywano przez żołądek. Lubię karmić, ale uwielbiam też być karmiona. Miłość dokarmiana pysznościami rozkwita. Wcale nie muszą to być wymyślne dania...

  • 10 najbardziej irytujących męskich zachowań

    ...widział, żeby makaron w sklepie kupować?!". Mama, mamusia, mamunia - dobra wróżka, Nostradamus i Magda Gessler w jednej osobie!

  • Przepis na życie

    .... Mężczyźni. Ona, bez kompleksów, zabiera się do pierwszego zadania. - Deja vu - opowiada Małgosia. - Czułam się tak samo, ale szybko się przekonałam: nie mam się czego wstydzić. Intuicja pomogła dorównać(...). Przy okazji przepisu na buchty z malinami zachwyca się "Pamiętnikiem niemłodej już mężatki" Magdaleny Samozwaniec. W dziale Podróże pod apetycznymi zdjęciami mlecznej café cortado z Teneryfy tłumaczy...

Przepisy na temat: magda gessler dania ze szpinakiem
  • Gotowanie to moja wielka pasja

    ...kulinarnych, których jestem prawdziwą fanką. Czy mam swojego guru? Niejednego! Gordon Ramsay, Jamie Olivier, Magda Gessler, Ewa Wachowicz... Są dla mnie prawdziwą inspiracją. Za to w dzieciństwie moim(...) perfekcjonistką. Ważne są dla mnie szczegóły. Ładna musi być nie tylko potrawa, ale i sposób jej podania. No i ja sama - tłumaczy. - Nie boję się eksperymentów. Na ostatnią Wielkanoc przygotowałam...

  • Z niejednego pieca

    ...całej powierzchni, posyp posiekanym rozmarynem, kaparami i grubą solą. Za pomocą pędzla rozprowadź na nim oliwę. Piecz 15-20 minut w temperaturze 250 stopni. MAGDA GESSLER - słynna restauratorka...