• Informacje na temat:

    panierka musztardowa

Artykuły na temat: panierka musztardowa
  • Składniki: 2 jajka ugotowane na twardo, jajko surowe, 2 łyżki mleka, sól, bułka tarta, olej. Sos musztardowy: łyżka masła, 2 łyżki mąki pszennej, pół litra wywaru warzywnego, 3 łyżki musztardy, sól, pieprz , brokuł, 20 dag wędzonego boczku.

  • Składniki: 3 jajka ugotowane na twardo, jajko surowe, 2 łyżki mleka, sól, bułka tarta, olej, sos musztardowy: łyżka masła, 2 łyżki mąki pszennej, pół litra wywaru warzywnego , 3 łyżki musztardy

  • Historia pewnej bułki

    ...patelnię do piekarnika rozgrzanego do 180°C i piecz rybę 8-10 minut, aż panierka ładnie się zrumieni. Gotowego dorsza odstaw na 2 minuty. Podawaj z dodatkiem sosu piperade i cząstkami cytryny. Bagietki...

  • Śledź - świąteczna przekąska

    Śledzie - ulubiona przekąska Polaków. Mają wszechstronne zastosowanie: od pikantnych koreczków, przez sałatki, po smażone filety. Na świąteczny stół pasują idealnie.

Przepisy na temat: panierka musztardowa