• Informacje na temat:

    pasta twarogowa z jajkami i koperkiem

Artykuły na temat: pasta twarogowa z jajkami i koperkiem
  • Przyjemna dieta dla osób, które mają cukrzycę

    .... Zblenduj na gładką masę (przepis pochodzi z blogu qchenne-inspiracje.pl). Pasta twarogowa na ostro ● mały kubek jogurtu greckiego ● 100 g twarogu półtłustego ● 2 łyżki przecieru pom. ● sól ● ostra(...) Przygotuj wieczorem i wstaw do lodówki. Śniadanie to dla ciebie najważniejszy posiłek dnia. Nie wolno o nim zapominać! Pomoże utrzymać stężenie glukozy we krwi na wyrównanym poziomie. Pasta...

  • Dieta pomidorowa reguluje ciśnienie!

    ...z dwóch pomidorów z selerem korzeniowym, siekanym koperkiem i pieprzem (warzywa zmiksuj w blenderze) Obiad: makaron razowy penne (rurki), z 8 pomidorkami koktajlowymi, oliwkami, rukolą i plastrem krojonej szynki, skropione oliwą Podwieczorek: jogurt naturalny z truskawkami Kolacja: pasta z czterech suszonych pomidorów z garścią gotowanej cieciorki, dwie kromki razowego chleba...

  • Dieta garstkowa

    .... Przykładowe menu: I ŚNIADANIE: Pasta chrzanowo-rzodkiewkowa do pieczywa (1 porcja). Składniki: 2 plastry sera twarogowego chudego, 4 łyżki jogurtu naturalnego, 1 łyżeczka oliwy, 1 łyżeczka chrzanu(...) gotowanych na parze, 2 łyżeczki oliwy. Rybę natrzyj solą, pieprzem, posyp posiekanym koperkiem i pozostałymi ziołami. Obficie skrop sokiem z cytryny. Tak przyprawioną rybę wstaw do lodówki na kilka...

  • Dieta na lepsze trawienie

    ...i marchewki, kromka chleba chrupkiego; II śniadanie : ziołowy twarożek z jogurtem naturalnym, koperkiem i natką, pół grahamki; Obiad: zupa cytrynowa, ryba pieczona w folii, sałata z pomarańczą; Deser...

  • Obiad dobrze przemyślany

    ...koperku posiekaj (resztę odłóż do dekoracji). Z połowy cytryny wyciśnij sok, drugą połówkę pokrój w ćwierćplasterki. Zmielonego łososia połącz z serkiem, koperkiem i szczypiorkiem, sokiem z cytryny, pieprzem i solą (ewentualnie dodaj szczyptę imbiru i gałki muszkatołowej). Masę przełóż do szprycy, wypełniaj nią babeczki. Udekoruj oliwkami, kawałkami cytryny oraz koperkiem. Przygotowanie: 70