• Informacje na temat:

    piers indyka paluszki

Artykuły na temat: piers indyka paluszki
  • Składniki na 8 porcji: 0,5 kg piersi indyka, 4 łyżki wiórków kokosowych, 3 łodygi selera naciowego, 2 jajka, sól, pieprz, olej do smażenia.

  • Paluszki z indyka w panierce kokosowej

    Pierś z indyka pokroić na plastry, a później na paluszki. Jajko wymieszać z 2 łyżkami wody i doprawić solą i pieprzem. Paluszki panierować najpierw w...

  • Co jeść, by obniżyć ciśnienie

    ..., kaczka, gęś, węgorz, łosoś, makrela, salceson, boczek, pasztety, konserwy, peklowane mięso. Słodycze i przegryzki: chałwa, czekolada, batony, ciastka, czipsy, paluszki, słone orzeszki. Używki...

Przepisy na temat: piers indyka paluszki
  • Paluszki z indyka w panierce kokosowej

    Składniki: - 0,5 kg. piersi z indyka, - 4 łyżki wiórków kokosowych, - 3 łodygi selera naciowego, - 2 jajka, - sól, pieprz, - olej do smażenia, Przygotowanie: Pierś z indyka pokroić na plastry, a później na paluszki. Jajko wymieszać z 2 łyżkami wody i doprawić solą i pieprzem. Paluszki panierować najpierw w jajku, a później w kokosie. Smażyć na głębokim tłuszczu na złoty kolor. Tłuszcz...