• Informacje na temat:

    szybka przekaska z curry

Artykuły na temat: szybka przekaska z curry
  • Smaki spiżarni: Ciecierzyca

    ..., rukolą czy kaszą jaglaną albo owocami morza. Pysznie smakuje w towarzystwie przypraw, jak tymianek, rozmaryn, kolendra, curry, kumin, gałka muszkatołowa, cynamon itp. Ale nie dodawajmy ich za dużo, by nie...

  • ...(oregano, sól czosnkową, curry) wymieszaj z kilkoma łyżkami mąki i cebulą. Odstaw na 10 min. Usmaż, mieszając, na gorącym oleju, na małym ogniu, na złoto-brązowy kolor. Osącz na papierowym ręczniku...

  • Bardzo przyjemna dieta!

    ..., kardamon, curry, a także oregano, bazylię, tymianek, szałwię, miętę. Czerwone przyprawy: Nadają potrawom pikantny smak, hamują apetyt, przyspieszają spalanie kalorii. Przyprawiaj pieprzem w różnych...

  • Jesz, ile chcesz, a waga spada

    WARZYWNY Z RYBĄ (składniki na 6 porcji) Trzy szklanki domowego bulionu warzywnego zagotuj z 3 łyżkami pasty curry i łyżeczką posiekanego imbiru. Dodaj 350 g pełnoziarnistego drobnego makaronu...

  • Nowe diety lepsze od Dukana

    Obiad: papryka nadziewana. Ugotuj brązowy ryż w osolonej wodzie z dodatkiem curry. Wymieszaj z mielonym, doprawionym solą i pieprzem mięsem z indyka i zeszkloną na patelni cebulką. Nadziej wydrążoną(...), curry Zielone przyprawy są aromatyczne, działają łagodząco na układ pokarmowy. Wybieraj oregano, bazylię, miętę, tymianek, szałwię Czerwone przyprawy nadają pikantny smak potrawom, hamują apetyt...

  • Jedzenie leczy, czyli apteka w twojej kuchni

    ...wydzielanie soków trawiennych), czarny pieprz (poprawia perystaltykę jelit). Dzięki bogatej zawartości curry jest niezastąpionym lekiem niemal na wszystkie dolegliwości trawienne. Szybka pomoc Przy(...) filtrujemy, przelewając przez gazę. Płyn wkraplamy do nosa przy użyciu kroplomierza. Curry Indyjska mieszanka przypraw o charakterystycznym ostrym smaku. Jej składniki to m.in.: kurkuma (działa...

Przepisy na temat: szybka przekaska z curry
  • 10 łatwych przepisów z cebuli

    ...(oregano, sól czosnkową, curry) wymieszaj z kilkoma łyżkami mąki i cebulą. Odstaw na 10 min.Usmaż, mieszając, na gorącym oleju,na małym ogniu, na złoto-brązowy kolor.Osącz na papierowym ręczniku...