• Informacje na temat:

    tatar gessler

Artykuły na temat: tatar gessler
  • Tatar ze śledzia po węgiersku

    Śledź w wersji Magdy Gessler smakuje wyśmienicie.

  • Ukradziony przepis na tatara z łososia z sezamkami

    ...z jogurtu, tartego świeżego ogórka i kopru. Przed podaniem można udekorować płatkami róż. Przepis pochodzi z książki Kocham gotować Magdy Gessler przepis na życie. Czy dobrze gotujesz? Sprawdź...

  • Pulpety z ryb mazurskich w sosie z wina i kaparów

    Magda Gessler proponuje wykwintne, choć proste danie obiadowe.

  • Pasta z makreli

    Przepis Magdy Gessler na pyszną pastę - idealną na śniadanie lub jako przystawka.

  • Krem z soczewicy

    Pyszna i niezwykle aromatyczna zupa według przepisu Magdy Gessler to propozycja także dla wegetarian.

  • Mapa smaków mojego życia

    ...gotowany w mleku, pstrąg smażony z chorizo, tatar z pstrąga, zupa rybna i ceviche. I deser. Często z czekolady. Smak miłości to smak zaangażowania, oddania, pasji, poświęcenia dla drugiej osoby czasu. Z tego(...) odsłonach... Smak pracy to smak przejedzenia. Jestem pewna, że po pączki nie sięgnę przez długie miesiące. Ostatnio śmiałyśmy się z Magdą (Magda Gessler), że kobiety często ciągnie do słodyczy, a my mamy...

  • Gotowanie jest sztuką

    ...", jednym z wielu lokali Magdy Gessler. Była pani dzieckiem, które plątało się mamie po kuchni i zaglądało w garnki? - Tak, od zawsze kuchnia była moim królestwem. Byłam najbardziej oddanym pomocnikiem(...), gdy przylatuje do Warszawy, jest wizyta "U Fukiera" i zamówienie tatara (śmiech). Mój tatar to jego prawdziwa miłość. Ostatnio było głośno o przygotowywanym przez państwa ślubie. Wiadomo już, kiedy...

Przepisy na temat: tatar gessler
  • Ukradziony przepis na tatara z łososia z sezamkami

    ...z jogurtu, tartego świeżego ogórka i kopru. Przed podaniem można udekorować płatkami róż. Przepis pochodzi z książki Kocham gotować Magdy Gessler przepis na życie. Czy dobrze gotujesz? Sprawdź...

  • Jak grzyby, to po deszczu

    ...marynowana do leśnego tatara Składniki: 1 kg podgrzybków brunatnych, 4 szalotki, 3 łyżeczki miodu lipowego, 4 baldachy kwiatu kopru, 1 szklanka octu spirytusowego 10-proc., 1 szklanka wytrawnego(...) w słojach, dodaj wszystkie przyprawy i zalej marynatą. Zakręć (wieczka muszą być suche!) i pasteryzuj 15 minut. Takie podgrzybki idealnie nadają się do tatara z wołowiny. Podaj do niego musztardę...